تحولات منطقه

رئیس هیات امنای کانون مدارس اسلامی سراسر کشور گفت: برای رسیدن به تمدن اسلامی در چشم‌انداز پیش‌رو با آموختن فرهنگ اسلامی و تربیت نسل آینده با تربیت دینی و اسلامی امکان‌پذیر است.

تمدن اسلامی با آموختن فرهنگ اسلامی و تربیت نسل آینده با فرهنگ اسلامی محقق می‌شود
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، غلامعلی حداد عادل صبح امروز در افتتاحیه ششمین اجلاس دبیران کانون مدارس اسلامی که در دبیرستان علوم و معارف رضوی مشهد برگزار شد، گفت: انقلاب اسلامی یک موهبت و نعمت بزرگی که داشت، آزادی آن بود و امروزه ما آزاد هستیم  که در مدارس آموزش‌های اسلامی و دینی در مدارس داشته باشیم و امروزه در مدارس اسلامی آموزش قرآن، نهج البلاغه و آموزش‌های دینی مورد آموزش قرار بگیرند.

عادل ادامه داد: برای رسیدن به تمدن اسلامی در چشم‌انداز پیش‌رو با آموختن فرهنگ اسلامی و تربیت نسل آینده با تربیت دینی و اسلامی امکان‌پذیر است.

رئیس هیات امنای کانون مدارس اسلامی سراسر کشور بیان کرد: امروزه همه شهدا چه شهدای انقلاب، دفاع مقدس، مدافعان حرم این آزادی را برای ما فراهم کردند، ما باید از این فرصت استفاده کنیم و برای انقلاب نسلی اسلامی و دینی تربیت کنیم.

 وی ادامه داد: مقام معظم رهبری تاکید بسیاری بر گفتمان تمدن اسلامی دارند و بالاترین قله‌های تمدن اسلامی را پیش چشم روی همه ما ترسیم کرده‌اند که باید به این چشم اندازها توجه شود.

 حداد عادل با بیان اینکه تمدن اسلامی، روحش فرهنگ اسلامی و عینیت یافتگی این فرهنگ است، متذکر شد: همه ارزش‌ها و مبانی جهان‌بینی اسلامی، اعتقادات و بینش ما که در فرهنگ ما متبلور می‌شود در فرهنگ اسلامی تحقق و عینیت پیدا می‌کند.

رئیس هیات امنای کانون مدارس اسلامی سراسر کشور با تاکید بر اینکه ما باید مسیرمان به سوی تمدن اسلامی باشد تا با آموختن فرهنگ اسلامی و تربیت نسل آینده با فرهنگ اسلامی محقق می‌شود، یادآور شد: ما هنوز از تمدن اسلامی فاصله داریم، البته انقلاب اسلامی امروز به عنوان واقعیت انکارناپذیر در جهان در آمده است.

وی بیان کرد: اگر ۴۰ سال پیش از این صحبت‌ها می‌کرد، می‌گفتند شعار و بلندپروازی است، ولی امروز ۴۰ سال گذشته و انقلاب اسلامی در منطقه غرب آسیا به عنوان یک واقعیت تاثیرگذار و تعیین‌کننده در منطقه در آمده و این از علایم ظهور تمدن اسلامی است.

حداد عادل افزود: سیاستمداران دیگر نمی‌توان نقشه جهان را بگذارند، چرچیل یک قسمت بنشیند و استالین یک طرف بنشیند و دیگران یک طرف دیگر بنشیند، هر کسی یک مداد و کاغذی در بیاورد و روی نقشه نشان دهد که این قسمت مال من است، تقسیم‌بندی جهان را برای خود داشته باشند.

رئیس هیات امنای کانون مدارس اسلامی سراسر کشور ادامه داد: اگر کشور ما قدرتمند نبود و انقلاب اسلامی ریشه‌دار نشده بود و به عنوان واقعیت انکارناپذیر در منطقه و جهان در نیامده بود، چه دلیلی داشت که آمریکا که خودش را ابرقدرت بداند، ده‌ها کشور را در قالب ورشو جمع کند و بگوید فکری برای ایران کنید، آمریکا امروزه هر وقت می خواهد در مورد هر موضوعی صحبت کند، از ایران سخن می‌گوید.

وی بیان کرد: ما باید با همان روحیه روزهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی همه وجود خودمان را برای اسلام و انقلاب قرآن و مردم بخواهیم، نه اینکه از انقلاب عنوان بخواهیم، سهم بخواهیم که با  این جور کارکردن تربیت نسل الهی را توقع نباید داشت و کمک الهی زمانی وقتی صورت می‌گیرد که جهاد در راه خدا و اخلاص باشد.

حداد عادل با بیان اینکه کانون مدارس اسلامی میوه‌ای بوده که از درخت پر ثمر جمهوری اسلامی است، ادامه داد: در قالب کانون‌های مدارس اسلامی و اینکه ۵۰۰ مدرسه با هم همکاری و ارتباط دارند تا ۱۰۰ هزار دانش‌آموز را مورد تعلیم قرار می‌دهند، این موضوع به هیچ وجه به این معنا نیست که ما صف خودمان را از  مدارس آموزش و پرورش جمهوری اسلامی جدا کردیم، بلکه هدف از ایجاد کانون‌های مدارس اسلامی برای خدمت و  تربیت افراد انقلاب برای آموزش و پرورش و نظام جمهوری اسلامی است.

رئیس هیات امنای کانون مدارس اسلامی سراسر کشور اضافه کرد: سعی کنیم دانش‌آموزان را برای زندگی آماده کنیم، نه فقط تربیت دانشمند، بنابراین آنها را برای این زندگی و حیات طیبه آماده کنیم.

وی افزود: شعار ما این باشد که مدرسه ما مدرسه زندگی است و بیاید فکر کنیم کسی که می‌خواد به سبک زندگی اسلامی زندگی کند به چه مواردی نیاز دارد.

حداد عادل بیان کرد: باید منظومه‌ای کامل تدوین کنیم، اگر این طور فکر کنیم، نگاه ما به تربیت عوض می‌شود، تربیت برای زندگی مستلزم این است که ما دانش‌آموزان را به طور همه جانبه رشد دهیم و فقط به دنبال حافظه و محفوظات نباشیم و آموزش را فقط به سمت جنبه‌های علمی مغز دانش‌آموزان نبریم تا دانش‌آموز در شخصیت تعادل داشته باشد.

رئیس هیات امنای کانون مدارس اسلامی سراسر کشور ادامه داد: عمواردی مانند علم و هنر، تربیت بدنی، شادی در تربیت اسلامی و آموزش مدارس اسلامی، برگزاری کلاس‌های فوق برنامه و اردوهایی برای دانش‌آموزان تدارک را فراموش نکنیم تا مهارت‌های زندگی و تعامل اجتماعی را بیاموزد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.